Bedankt

Wil jij graag iemand bedanken voor iets wat diegene voor jou heeft gedaan? Of heeft je collega een nieuwe baan en wil je hem of haar bedanken voor de fijne samenwerking? 

Er zijn genoeg momenten waarop je iemand zou kunnen bedanken. Een klein, of wat groter, cadeau kan daar leuk voor zijn. Er zijn genoeg cadeauset in de webwinkel om iemand blij mee te maken. Maar wil je liever een persoonlijker cadeau, dan kun je zelf je cadeauset samenstellen. Na het samenstellen kun je ook nog kiezen uit 1 van onze bedank kaartjes om erbij te doen met een persoonlijke boodschap.

 

Vrouwen

Dit cadeausetje is heel budgetvriendelijk en past heel goed bij de gelegenheid. Voor maar € 5,99 bestel je deze cadeauset. De set bevat een bath&shower gel en een body lotion. Voor bijna elke leeftijd is deze set leuk om te geven en met het kaartje erbij maakt het het extra persoonlijk.

83.0135.00

Wil je iemand in het zonnetje zetten? Ga dan voor deze leuke cadeauset in deze vrolijke kleur. Of als je iemand wil bedanken die heel erg van geel houdt is dit natuurlijk ook mega leuk! De set bevat een mix van allemaal verschillende soorten producten. Er zit een showergel in van Fa en een lippenbalsem van Burt's Bees. Om ultiem te relaxen zit er ook een badbruistablet en voetbadkristallen in. Leg om af te sluiten even de gel eye patches die erin zitten op je ogen. Een fijne en gevarieerde cadeauset die mega leuk is om cadeau te doen!

 Geel cadeauset

 

Mannen

Je meester bedanken voor het leuke schooljaar? Ga voor dit leuke cadeausetje!

Je bestelt deze set voor maar € 9,95.

bedankt toffe meester2