Betaling

Bij het afronden van de bestelling kan je kiezen voor betaling via Ideal, overboeking, Creditcard, Klarna achtera betaling, Bankcontact en KBC/CBC.

Ideal: is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Overboeking: Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier om online aankopen te betalen. Dit is gemakkelijk indien je de betaalpas voor IDeal niet direct bij de hand hebt en wel de bestelling wilt afronden. Je ontvangt een mail van onze betaalprovider met verdere gegevens hoe de betaling in orde te maken. Zodra de betaling voldaan is ontvangen wij een bericht van de provider en gaan wij de bestelling verzendklaar maken.

Let wel op dat wij de bestelling verzenden zodra het bedrag is overgemaakt.

Creditcard: Betaal snel en veilig met je Visa of Mastercard creditcard. De bestelling is direct voldaan en wordt eens per maand via je creditcard afgeschreven. 

Klarna achteraf betaling: Betaal met Klarna achteraf betaling na ontvangst van je order. Indien je kiest voor deze betaalmethode wordt je order direct verstuurd en betaal je achteraf. Je gaat een betaalverplichting aan met Klarna. Klarna stuurt je hiervoor gegevens nadat zij van ons bericht hebben ontvangen dat de order verzonden. Er zijn wel bijkomende kosten verbonden als je kiest voor Klarna achteraf betaling, deze zijn € 1,00 voor elke order + 2,99% over de orderwaarde. Deze kosten worden direct verrekend op de order en wordt apart vermeld op de factuur. 

Voor betalingen vanuit België kan je kiezen voor Bankcontact en KBC/CBC. De betaling is direct voldaan en wordt bij ons bevestigd. Na betaling wordt de order direct vrijgegeven voor verzending.