Cadeauset samenstellen

Stel een unieke cadeauset samen! Middels 3 stappen maak je een cadeauset welke altijd uniek is en aansluit bij de persoon waar het voor bestemd is. Wij pakken elke set feestelijk in en sturen het met Postnl naar een adres in Nederland en België. 

Stap 1

Stap 1
Producten toevoegen

Voeg producten toe aan jouw cadeauset. Je kan alle producten uit ons assortiment toevoegen. De producten voor de cadeauset worden rechts bovenin het scherm bij het cadeau vermeld. Je kan elk moment nog producten toevoegen, aantallen verhogen of producten verwijderen. 
Is de set compleet? klik dan op de groene knop samenstellen. 
Producten uitzoeken
Stap 2

Stap 2
Kies een gratis product

Wij geven graag gratis producten weg, om jouw cadeauset nog leuker te maken. Als je de set verder gaat samenstellen komt er een selectie met producten waaruit je gratis een product kan kiezen. Dit product wordt toegevoegd aan de cadeauset. 
Hoe hoger het aankoopbedrag van de totale set is, hoe groter de selectie wordt waaruit je een gratis product kan kiezen. 
Gratis producten impressie
Stap 3

Stap 3
Kies een thema

Bij de set kan je een kaart kiezen, deze zijn verkrijgbaar in verschillende thema's voor verschillende gelegenheden. Je kan een persoonlijke boodschap schrijven, welke wij op de kaart toevoegen.
Verpakking impressie

Op het moment dat je een cadeauset zelf wilt gaan samenstellen, klik je op een product naar wens op de knop "Cadeau samenstellen", daarna kan je zoveel producten hieraan toevoegen als dat je zelft wilt, klik hiervoor op de knop "Toevoegen aan Cadeau". Op het moment dat de cadeauset naar je wens is klik je op de knop "Samenstellen". Je kan dan uit een selectie gratis producten kiezen welke je wilt toevoegen aan de set. Klik hierna op "volgende".

Maak je een keuze uit bestaande cadeausets, dan selecteer je de set naar keuze en volg je ook onderstaande stappen. Deze zijn gelijk als bij het zelf samenstellen van een cadeauset. 

Om de cadeauset nog persoonlijker te maken kan je aangeven voor wie de set bestemd is, zo weten wij hoe wij de set het beste kunnen inpakken. Maak een selectie uit de beschikbare kaarten en kik op "volgende". Je kan nu een persoonlijke boodschap toevoegen. Deze plakken wij de op kaart en wordt bij de set gevoegd. Klik op "Toevoegen". 

Je komt nu in de winkelwagen, hier kan je de cadeauset nog aanpassen of het persoonlijk bericht wijzigen. 

Ben je helemaal blij met de keuze dan kan je nog meer sets maken, klik dan op "verder met winkelen" of rond de order af door op "verder naar bestellen" te klikken. 

Verder naar bestellen:

Hier kan je jouw adresgegevens invullen (eventuele bedrijfsnaam is ook mogelijk). Als je de order op je eigen adres wilt ontvangen, dan klik je hierna op "verder". Wil je de set verzonden hebben naar een ander (zakelijk) adres of direct naar de gelukkige dan klik je het vinkje bij "hetzelfde als factuuradres" uit en vul je hier een ander afleveradres is. 

Klik op "verzendwijze selecteren" om aan te geven waar en wanneer je het pakket wilt ontvangen met Postnl. Een Postnl afhaalpunt is ook mogelijk als afhaallocatie. Klik hierna op "verder" voor het doorgeven hoe je de betaling wilt laten plaatsvinden. Om de bestelling af te ronden doen je op de groene knop "bestelling afronden te klikken",  je dient hiervoor wel de algemene voorwaarden aan te vinken.