Dag van de zorg

De dag van de verpleeging of zorg is elk jaar op 12 mei, dit is de geboortedatum van Florence Nightingale, welke beschouwd wordt als de grondlegster van de moderne verpleegkunde. 

De laatste jaren is de dag van de zorg steeds meer in de belangstelling komen te staan. De wekdruk wordt steeds hoger, er is een dringend te kort aan personeel in de gehele zorgsector. Reden om alle mensen welke in de zorg werken deze dag in het zonnetje te zetten. 

Ben jij op zoek naar een origineel en uniek cadeau voor je moeder, vader, zus, broer, vriend of vriendin welke in de zorg werkt? Of ben je werkzaam voor een zoginstelling of bedrijf welke de medewerkers wilt verrassen met een uniek en origineel cadeau?

Dan ben je bij ons bij het juiste adres. Via onze webwinkel kan je al vanaf 1 cadeauset een set geheel zelf samenstellen. Je gaat in het menu naar "cadeauset samenstellen" daar selecteer je de producten welke je in de set wilt plaatsen, daarna volg je het bestelproces en kan je een gratis product uitzoeken, een kaart toevoegen met persoonlijke tekst en sturen wij de set naar de gelukkige of naar je eigen adres. 

Wil je als bedrijf, instelling of organisatie een bestelling plaatsen voor meerdere cadeausets, neem dan contact met ons op via info@cosmeticacadeau.nl of tel 085-744 11 43. Dan maken wij zo spoedig mogelijk een passende offerte.  

Dankzij ons unieke concept waarbij je zelf de cadeauset kan samenstellen en keus hebt uit een groot assortiment, is elk budget voor een cadeauset mogelijk. Wij zeggen altijd; "je kan het zo gek maken als je zelf wilt". Dus ook als er een kleiner budget is, kan je een cadeauset bestellen of kunnen wij een passende offerte maken.