FAQ

Wanneer word mijn bestelling geleverd?
Indien de bestelling op werkdagen voor 12.00 uur is geplaatst en de betaling voldaan is, wordt de order direct bij ons verwerkt. Wij leveren de zending dezelfde dag dan nog aan bij Postnl. Zodra het pakket bij Postnl is gescant kunt u de levering volgen via de track & trace.

Hoe kan ik betalen?
Je kan via Ideal, via handmatige overboeking, Bankcontact en KBC/CBC betalen. De betaling wordt direct verwerkt, behalve bij ‘Handmatige overboeking’. Je betaling staat dan binnen 2-3 dagen op onze rekening. Wanneer we je betaling hebben verwerkt ontvang je van ons een bevestiging via de mail. Jouw cadeau wordt pas verstuurd nadat de betaling is verwerkt. Hou dus wel rekening met een iets langere levertijd.

Kan ik in één bestelling verschillende cadeausets bestellen en naar verschillende adressen versturen?
Ja dat kan, bij het afronden van de order, kan je per cadeauset aangeven naar welk adres de cadeauset opgestuurd moet worden.

Welke bezorgopties kan ik kiezen?
Je kan bij het afronden van de order kiezen voor meerdere afleveradressen of een afhaalpunt bij een Postnl locatie. 

Kan ik de bestelling die ik al geplaatst heb nog wijzigen?
Zolang er nog geen bevestiging is ontvangen per mail dat de order verzonden is, kan de order nog aangepast worden.

Mag ik mijn artikelen retourneren?
De producten mogen binnen 14 dagen retour gestuurd worden. Producten mogen vanwege hygiënisch oogpunt niet geopend, getest of gebruikt zijn. Wij vragen je voordat het retour gestuurd wordt, dit per mail te melden via info@cosmeticacadeau.nl. Voeg bij de producten welke retour gestuurd worden, de mailwisseling, zodat wij weten welke order het betreft.

Kan ik een bestelling annuleren?
De order kan binnen 14 dagen na aankoopdatum geannuleerd worden.

Waar vindt ik de factuur / pakbon ?
De pakbon en factuur worden gemaild naar het opgegeven mailadres.

Moet ik een account aanmaken om te bestellen ?
Je kan een bestelling plaatsen zonder een account aan te maken. De voordelen van het aanmaken van een account is dat je de orders altijd na kan gaan in je eigen account.

Ontvang ik na het bestellen een bevestiging van de bestelling?
Je kunt de bevestigingsmail binnen 5 minuten in jouw mailbox verwachten. Zie je hem niet staan? Check dan eerst even de 'Ongewenste mail', misschien dat je hem daar kunt vinden.
Klopt het e-mailadres wel, maar heb je echt geen mail ontvangen? Neem dan ook direct even contact met ons op.

Krijg ik een factuur bij mijn bestelling?
De factuur wordt niet met het cadeau / bestelling meegeleverd, zodat de eventuele ontvanger alleen jouw cadeau ontvangt! De factuur kun je terugvinden in de mail bevestiging van de verzending, deze ontvang je per email zodra jouw bestelling wordt verzonden.

Hoe weet de ontvanger wie het cadeau gegeven heeft?
Bij het afronden van de cadeauset, kan je een kaart toevoegen en een persoonlijke tekst. Bij elke cadeauset vragen wij je een kaart toe te voegen, zodat de ontvanger altijd weet van wie het cadeau komt. Er is een keuze uit verschillende kaarten met verschillende thema’s, de kaart is gratis!

Kan ik mijn cadeau naar het buitenland versturen?
Wij leveren momenteel in Nederland en België.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?
Onze standaard verzendkosten zijn € 4,95 voor een levering in Nederland en € 6,95 voor een verzending naar België. Er worden geen verzendkosten berekend bij een order boven € 50,-.

Hoe wordt mijn cadeau verstuurd?
Wij verzenden alle orders via Postnl. Zodra wij de order hebben ingepakt ontvang je een mail met track & trace code van Postnl. Met deze track & trace kan je de levering van het pakket volgen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Het is helaas niet mogelijk de bestelling zelf af te halen. Ons magazijn is hier niet op ingericht. Alle orders worden verzonden via Postnl. 

Zijn de prijzen vermeld op de webwinkel inclusief of exclusief BTW?
De prijzen zijn inclusief BTW. Op de factuur wordt het bedrag exclusief BTW vermeld. Mocht je een zakelijke offerte willen opvragen en de prijzen exclusief BTW willen ontvangen, dan kan je via offerte aanvragen contact met ons opnemen of info@cosmeticacadeau.nl