Voor de juf en meester

Het einde van het schooljaar komt in zicht! Voor sommige kinderen is dit alleen een afsluiting van het schooljaar en gaan ze na de vakantie naar een nieuwe groep. Voor andere kinderen betekent dit het einde van de basisschooltijd. Alle kinderen die nu in groep 8 zitten gaan afscheid nemen van hun meester of juf en gaan naar de middelbare school. Super spannend!

Of je nu na de vakantie naar een nieuwe groep of naar de middelbare school gaat, het is een reden voor een bedankje aan de juf of meester. Er zijn genoeg leuke cadeautjes die je zou kunnen geven. In de webwinkel hebben wij genoeg opties waar jouw juf of meester blij van wordt. Je zou zelf een cadeausetje samen kunnen stellen, maar je kan ook kiezen voor een bestaande cadeauset.

 

Voor de meester

Voor de allerleukste meester is dit bijvoorbeeld een leuk cadeautje. De set bevat een kartonnen potje met een zeep on a rope in een hartvorm met daarbij een fijne set van Fa Extreme Cool, een Showergel en een deodorant - body spray. Dit zijn producten die eigenlijk altijd wel van pas komen. Als je niet zo goed weet waar de meester van houdt, kan je hier bijna niet mis mee gaan. Deze set bestel je ook nog eens voor een klein prijsje, slechts € 8,95! Hier maak je de meester zeker blij mee!

meester fa ps

 

Voor de juf

Verdient jouw lieve juf een cadeautje? Dan is deze cadeauset misschien een leuke idee om te geven. De set bevat een doosje met zeephartjes met daarbij een leuke set van Treaclemoon, een shower&bath gel en een handcreme. Dit zijn weer producten die eigenlijk altijd wel goed zijn om cadeau te doen. Voor maar € 8,25 bestel je deze cadeauset al.  Een fijne verzorgingsset voor een lieve juf!

juf treaclemoon ps

 

Cadeauset samenstellen

Mis jij producten in deze cadeausets of wil jij liever een cadeau dat extra persoonlijk is? Dan kun je er voor kiezen om een cadeauset zelf samen te stellen. Het zelf samenstellen is heel makkelijk! Je voegt alle producten toe die je leuk vindt. Als je de cadeauset gaat afronden kies je een gratis product naar keuze. In de volgende stap kun je aangeven voor wie het cadeau bestemd is en kun je een bijpassende kaart kiezen. Daarna kun je een persoonlijke boodschap maken voor op de kaart. Tenslotte krijg je een overzicht van je bestelling en ga je door naar de betaling. Als we de bestelling binnen krijgen, pakken we het cadeau feestelijk in en verzenden we het naar het door jouw gekozen adres.