Kerst

Kerst is natuurlijk hét moment om samen te komen met de familie. Daarbij horen meestal ook cadeaus! Je moet vaak verzinnen wat je zelf wilt hebben, maar ook wat je voor een ander gaat kopen. Dat laatste is voor velen vaak het moeilijkst. 

Wij hebben een aantal hele leuke cadeausets in de webwinkel die heel geschikt zijn als kerstcadeau. Hieronder vind je een paar van onze populairste opties. (Wellicht haal je er zelf ook inspiratie uit voor je eigen verlanglijstje ;) )

 

  • Ken je iemand die gek is op make-up? W7 heeft een leuke make-upset in een mooie kerstverpakking. Zo kan je je lekker optutten voor het kerstdiner.
  • Wil je een lekker ruikend product geven aan je oma, moeder of ander familielid? Een set van Therme of Maja is dan een leuke optie. 
  • Een leuk cadeautje voor een kleintje? Van Sophie de Giraf hebben we een aantal hele leuke producten. Van boekjes tot speeltjes, je kunt het allemaal in de webwinkel vinden.
  • De mannen worden ook zeker niet vergeten. Er zijn genoeg cadeausets met fijne producten, zoals deze van Superdry met verschillende body sprays. Of geef je liever een toilettas met twee producten van Bee Honest?