Nieuw in het assortiment

11-11-2020:

Een duurzame innovatie van Loving Blends: de Solid Shampoo

Een shampoo bar: vol met zorg voor je haar, maar zonder plastic afval! Je haar is makkelijk te ontwarren en de formule droogt je haar niet uit.

• 97% biologisch afbreekbaar*
• Van 94% plantaardige oorsprong
• Een vegan formule**
• Snel uitspoelbaar, om water te besparen
• Zonder conserveringsmiddelen
• Zonder siliconen, voor een natuurlijk gevoel

Verkrijgbaar in 3 verschillende varianten:

 

08-10-2020:

Soms komt er iets op je pad en dan denk je dat moet ik hebben. Dat hadden wij met het merk Sophie de Giraf! Zo super schattig, ideaal om cadeau te geven en een ruime keus aan producten. 

Het is allemaal begonnen met een girafje dat alle zintuigen stimuleert van baby’s en dreumesen. Niet voor niks is Sophie de giraf al ruim 55 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes.

Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau!

Daarnaast is de lijn uitgebreid met bijtringen, rammelaars, knuffels, muziekdozen en babykleding. 

Ondanks dat Sophie de giraf in 1961 is geboren is ze in de verste verte niet ouder geworden. Met haar opvallende en herkenbare vorm is Sophie de giraf een absolute must-have! Sophie de giraf is wereldwijd populair en oprecht geliefd bij elke ouder en elke kind. Sophie is tijdloos en overstijgt de generaties.

Een mooi merk als kraamcadeau te geven.