Retour

Indien je (een deel) van de order retour wilt sturen, vragen wij je eerst contact met ons op te nemen via info@cosmeticacadeau.nl. Wij ontvangen graag de volgende gegevens in de mail:

  • ordernummer
  • naam en adresgegevens
  • welke producten wil je retour sturen
  • reden van retour

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de producten niet geopend, beschadigd, gebruikt of getest zijn, dit vanuit hygiënisch oogpunt. Bij constateren dat de producten geopend zijn is de bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik willen maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour naar ons te sturen. Na ontvangst van de producten ontvang je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen van het pakket naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan cosmeticacadeau geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@cosmeticacadeau.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.