Vaderdag

Op zoek naar een mooi cadeau voor vaderdag, maar vind je het moeilijk om te bedenken wat? In de webwinkel hebben we een groot aantal cadeausets voor mannen. Alle sets worden gratis door ons feestelijk ingepakt. Hieronder delen we een aantal cadeautips!

 

 

1. Een baardverzorgingscadeauset

King C. Gillette is de nieuwste lijn van Gillette. Er zitten producten in de lijn voor trimmen, scheren en verzorging. Om te scheren zijn er 3 verschillende mesjes, waar we alle 3 een cadeauset van gemaakt hebben. Om de set compleet te maken hebben we aan alle sets de scheergel toegevoegd. Hieronder kun je de set zien met het scheermes voor gezicht en contouren. Een fijne aanrader voor vaderdag. De producten hebben een luxe uitstaling. De set bevat het scheermes, 3 extra mesjes en de scheergel. 

 

gillette king c

 

 

 

2. Een Superdry cadeauset

Superdry heeft een klein assortiment verzorgingsproducten in verschillende geuren. Sinds kort hebben wij ook de Superdry eau de toilet in ons assortiment. We hebben een mooie cadeauset samengesteld van de verzorgingsproducten en een eau de toilet van Superdry, perfect als vaderdag cadeau. De set bestaat uit de eau de toilet in de geur Detroit en 2 producten van de RE:Charge lijn, een body spray en body+hair wash.

 

Superdry Re charge Detroit

 

 

 

3. Een douchegel cadeauset

Van Gils is een populair merk en we hebben veel Van Gils cadeausets in de webwinkel. Weet je niet goed wat je moet geven? Dan is de Van Gils Douche set vaak goed! De cadeauset bevat 3 douchegels in 3 verschillende geuren. 

VG Gift Set Shower Gels 150ml SFM SC SFN 2021 2