Voor haar

Op deze pagina vind je allemaal cadeaus voor vrouwen. We hebben meer dan 100 bestaande sets voor vrouwen in de webwinkel. En je kunt natuurlijk eindeloos veel cadeausets zelf samen stellen.

Al onze cadeausets kun je op veel momenten geven. We hebben een groot aantal neutrale cadeausets. Fijne sets met verzorgingsproducten die eigenlijk altijd wel goed zijn. 

Zoek je een cadeausets voor een speciale gelegenheid of voor een speciaal persoon? Ook die hebben we! Wil je je moeder in het zonnetje zetten? We hebben hele mooie sets voor moederdag. Zoek je een cadeau om iemand te bedanken? Dan hebben we ook veel opties.

De cadeausets zijn heel budgetvriendelijk. Iedereen heeft natuurlijk een ander budget, daarom hebben we cadeausets van onder de 10 euro, maar ook duurdere sets van boven die 30 euro. 

 

Onder de 10 euro

Een fijne cadeauset om te geven en dat voor minder dan 10 euro! Deze set bevat een Fa douche, Freeman bodylotion en een Montagne Jeunesse maskertje. Alle producten zijn in een roze kleur, waardoor de set er heel leuk uit ziet. Dit is een leuk cadeau voor meerdere gelegenheden. We pakken deze set feestelijk in afgestemd op de gelegenheid waarvoor het is.

beautiful pink set 2 ps\

 

Onder de 20 euro

Voor cadeausets onder de 20 euro hebben wij heel erg veel opties. We hebben deze set gekozen om uit te lichten, maar voor een budget onder de 20 euro is er dus genoeg keus! 

We hebben bij deze set weer gekozen voor producten in dezelfde kleur, rood. In deze cadeauset zit een shower gel van Nature Box voor je lichaamsverzorging en een leuk nagellakje voor een mooie rode kleur op je nagels. Daarnaast zitten er 2 haarproducten in, een strawberry shampoo van XHC en een haarmasker van Elvive. Voor € 19,95 shop je nu al deze complete set.

Rood

 

Onder de 30 euro

Om in het thema te blijven hebben we bij deze set maar weer gekozen voor dezelfde kleur producten. Bij deze set zit ook een leuk zeepje met de tekst "Mama, jij bent de liefste", waardoor de set perfect is om cadeau te doen aan je moeder.