Zwanger

Binnenkort een babyshower? Of wil je je vriendin, familielid of andere dierbare gewoon verrassen voor haar zwangerschap? We hebben mega leuke cadeausets voor de moeder en de baby. 

Er zijn een aantal hele leuke merkjes die fijne producten aanbieden voor baby's. De producten zijn handig voor de moeder en leuk zijn voor de baby. Onderstaand licht ik 2 van deze merken uit.

 

Sophie de Giraf

Dit is hele lieve cadeauset voor een dierbare die zwanger is of bijvoorbeeld voor een collega die met zwangerschapsverlof gaat. De cadeauset bevat een romper van Sophie de giraf in de maat 54 en bijpassende slofjes in de maat 3 maanden. Het doosje met "Hoera Zwanger" bevat 2 kleine zeepjes in een hartvorm. 

Zwangerschapsverlof

 

Zwitsal

Zwitsal is natuurlijk één van de populairste merken voor babyverzoringsproducten. We hebben meerdere leuke cadeausets met Zwitsal producten erin. Onderstaande set is een complete cadeauset met alleen maar Zwitsal producten. Ook een heel fijn cadeau als je nog niet weet of het een meisje of een jongen wordt. Zwitsal is altijd goed! Deze cadeauset shop je ook nog eens voor een fijn prijsje, € 11,95

Zwitsal Baby II